![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 4 Dołączył: 2.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Na stronie używam Open Power Template i mam problem z użyciem funkcji ob_start() I ob_end_flush(); potrzebnych do wykonania:
Jednak gdy tylko dodam te funkcje na początku i na końcu index.php pokazuje się to: Cytat Firefox wykrył, że serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie. Firefox 3, PHP 5.2.5 |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Pomyśl trochę, przekierowujesz index.php na index.php, więc skrypt się zapętla. Header" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual powinien zostać wykonany tylko i wyłącznie jeśli zostanie spełniony jakiś warunek (ale nie przy początkowym uruchomieniu indexu).
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 4 Dołączył: 2.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przekierowuję index.php?page=cos tam na index.php chociaż w sumie to plik, który przekierowuje jest dołączony do index.php
To co mam stworzyć plik przekierowanie.php i w nim przekierować do index.php ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
poradziłem sobie przekierowując zamiast na główną to index.php?page=news
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 06:58 |