![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z funkcją mkdir. Używam jej tak
z racji że mam już foldery wczasy i agenture wstawiłem @ żeby nie wywalało błędów. Mam tak na wielu podstronach ale tam działa, tworzy ładnie foldery (na serwerze też), tak samo na localhoście, niestety na serwerze akurat w tym przypadku już to nie działa. Mam tam taką strukture folderów ale niestety funkcja nie działa, foldery nie są tworzone. Chmod jest 777. Pozdrawiam Ten post edytował MateuszScirka 29.12.2009, 14:50:37 -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 29 Dołączył: 18.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Usuń @ a się dowiesz
![]() A jeżeli pracujesz na serwerze produkcyjnym to zrzuć błędy do pliku. -------------------- Kto rano wstaje ten leje jak z cebra.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok już nie ważne, problem był w czymś innym, po prostu TCM nie aktualizował mi na bierząco struktury folderów i myślałem ze ich nie tworzy....
![]() ![]() ![]() -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:41 |