![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 27.06.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siemka ponownie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) dotarlem do kolejnego etapu, wczoraj dodalem nowa tabele o nazwie shop w ktorej umiescilem 3 kolumny id, cena, nazwa a takze dodalem tam 4 losy do kupienia: mikrolos, minilos, megalos, hiperlos ustawiajac oczywiscie id na A.I a takze ceny tych losow i nazwy. W tabeli users dodalem takze kolumny: mikrolos, minilos, megalos, hiperlos aby miec mozliwosc wyswietlenia ile dany uzytkownik posiada tych losow. Poogarnialem wszystko i zmienilem w mysql losowe dane dla kazdego goscia aby sprawdzic czy dziala i faktycznie wyswietla ilosc losów w Twój profil. Tylko teraz mam problem ze skryptem kupowania kolejnych losów. Stworzylem nowy plik i nazwie shop.php z takim kodem:
Zrobilem narazie tylko ten pierwszy los czyli mikrolos do kupienia, jednak gdy na stronie w formularzu wpisze chocby 1 - a stac mnie na ten los to nic sie nie dzieje, moglby mi ktos wyjasnic dlaczego? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 16:29 |