![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 2 Dołączył: 27.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam banalny skrypt, jednak nie mam pojęcia czemu nie działa ! Oto on:
Zawsze komunikat nie (chociaż widzę całe działania i piszę dobry wynik) Dla pewności do $c przypisałem 4
I jak wpisywałem 4 to komunikat: tak (jak inna to nie). Ten post edytował Deusx 10.12.2009, 17:43:14 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 13 Dołączył: 26.06.2003 Skąd: Piekary Śląskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie masz błędu w formularzu input np inny name niż wynik (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 2 Dołączył: 27.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 13 Dołączył: 26.06.2003 Skąd: Piekary Śląskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pamiętaj że on za każdym razem w obrona losuje od nowa te 2 liczby więc nawet jeżeli zobaczysz wynik i prześlesz znowu formularzem jakiś wynik to znowu zostaną wylosowane nowe liczby więc musisz spróbować strzelić, sprawdziłem u mnie skrypt i działa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Acha, czyli jak kliknę Dalej, to skrypt losuje na nowo liczby...
Jest na to jakieś rozwiązanie ? Bo próbuję zrobić zabezpieczenie antybotowe, co 100 wyświetleń wyskoczy ten skrypt i musimy potwierdzić. No ale z samego potwierdź to raczej nic nie będzie z zabezpieczenia, więc chciałem jakieś działanie do tego wprowadzić Ten post edytował Deusx 10.12.2009, 18:50:18 |
|
|
![]()
|
|
musiałbyś już na stronie z formularzem wylosować te liczby a później przekazać je na stronę obrona_bot.php przez formularz albo można by też przez sesje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ok, dzięki pomogłeś mi. Ale zrobiłem tak
plik.php generował wynik i zapisywał go do bazy formularz odwoływał się do plik1.php który sprawdział, czy we wpisane pole ma taką samą wartość, jak zawartość pola w bazie. Jeszcze raz dzięki. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 13:09 |