![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mój problem polega na tym, że chciałbym, aby wynik z tej prostej ankiety pojawiał się po wysłaniu tej strony na innej stronie (druga.php) tylko do odczytu i żeby można było móc resetować cała ankietę, i jeżeli jest taka możliwość to żeby pola checkbox pojawiał się na środku strony tam gdzie jest jakaś linijka tekstu. Próbuję na różne sposoby to rozgryźć, a jako, że jestem nienajlepszy z php to pojawia mi się jako wynik biała strona.
Ten post edytował rysiu1 2.12.2008, 21:50:37
Powód edycji: Poprawiłem bbCode (ociu)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 8 Dołączył: 2.11.2007 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja niewidze znacznika <form>
edit:// w trakcie pisania postu autor edytował swojego posta, teraz ja sam niewiem o co chodzi Ten post edytował Gacek89 2.12.2008, 21:49:01 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem, że brakuje znacznika form, ale jak wpisuje go na różne sposoby to wyskakuje mi biała strona. Nie za bardzo wiem gdzie go wstawić aby się nie pojawiała biała strona.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:45 |