![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z przeglądarką Google Chrome.
Przy rozszeszeniu pliki .php nie wczytuje mi w ogóle stylów odnośnie tej strony. Zrobiłem formularz wysyłkowy, który działa na wszystkich przeglądarkach. Niestety w przypadku Chrome wszystko się wykrzacza. Miał ktoś podobny problem? (dodam że mam reset styli na każdej podstronie) |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak masz stylewrzucone, w zewnetrzym pliku czy headzie indexa, a moze w tresci w znaczniakach style?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fate, właśnie zauważyłem, że jak przerzucę style do
<head>„index.php” z zewnętrznego pliku, to jest ok. Przy zewnętrznych stylach się krzaczy. Nie mam pojęcia dlaczego. Zrobiłem sobie taki formularz na próbę, tyle że ten podstawowy był robiony bez użycia takiej ilości div'ów, miał zewnętrzne style i w Chrome się odpala bez problemu. Tutaj trochę przerobiłem po swojemu, dodałem więcej div'ów, żeby lepiej sformatować wszytko wizualnie, ale niestety robi się bajzel. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 168 Pomógł: 126 Dołączył: 5.02.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż jak ładujesz ten css.
|
|
|
![]()
|
|
Przed tą ścieżką jest jeszcze skrypt PHP odpowiedzialny za
wysyłanie e-maila ze strony. Na razie nie wklejam całego kodu, żeby nie robić bałaganu.
Ja to mam zrobione w ten sposób, że podstrony odpalają się z iframe. Natomiast iframe odpala się na bibliotece jQuery, dokładnie colorbox'ie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 516 Pomógł: 63 Dołączył: 27.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to jeśli wszystkie Twoje dokumenty mają tak zdefiniowany CSS w przestrzeni znacznika <head> to nie ma prawa być problemu - no chyba, że wpiszesz złą ścieżkę do css.
Ten post edytował gitbejbe 27.05.2013, 06:20:05 |
|
|
![]()
|
|
Gitbejbe — właśnie tylko w Chrome jest bajzel.
Gdy przekopiuję style do „head’a” w indexie, wtedy działa nawet w Chrome. Ścieżka jest ok, ponieważ i Opera i Firefox działają poprawnie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 516 Pomógł: 63 Dołączył: 27.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to znasz już rozwiązanie. Ale w sumie, to po za head powinno też normalnie działać... Wrzuć w head link do pliku css dla każdej strony - również dla tych w iframe i po kłopocie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:43 |