![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 2 Dołączył: 17.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki kod do systemu downloadu, i wszystko z punktu widzenia kodu i pomysł€ działa ok, jednak jest problem z plikami rar i zip, a mianowicie po ściągnięciu są uszkodzone, oraz większe pliki ściągają się tylko do 7,2 MB i przerywa. Natomiast na innym serwerze nie ma problemu z uszkodzonymi archiwami.
Jaka może być przyczyna takiego problemu i gdzie szukać rozwiązania??
Na bardzo podobnym kodzie działa dodatek do joomli remository i on również na moim serwerze ściąga uszkodzone archiwa. Nie mogłęm znaleść takiego przypadku nigdzie. Ten post edytował stroju 15.01.2009, 18:31:22 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat po ściągnięciu są uszkodzone, oraz większe pliki ściągają się tylko do 7,2 MB i przerywa. Podejrzewam, że masz ustawiony za mały limit pamięci dla skryptu, prawdopodobnie masz 8 MiB. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 2 Dołączył: 17.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam plik php ini i jest 128 MB, i działa bo miałem problem z pętlą i był ten komunikat i więc zwiększyłem, także to co innego, no i druga kwestia to co z tymi archiwami, bo nawet jak plik ma 200KB to rozmiarowo się wszystko zgadza a jednak jest uszkodzony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Czemu masz to skomentowane? Jeśli nie ustawisz binarnego MIME, to nie dziw się, że są błędy... W ostateczności, możesz ustawić application/octet-stream. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
ale to nie ma wpływu, bo w kodzie remository na którym działa poprawnie i zip i rar na innych serwerach nie ma formatu rar, a i z tym testowałem i działało również niepoprawnie
brak rozwiązania?? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:51 |