![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 5 Dołączył: 15.07.2008 Skąd: Kłodzko Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Chcę sam zabrać się za pozycjonowanie mojej strony (http://kklozka.pdg.pl/).
Co powinienem zrobic najpierw co puźniej i co na koniec? Proszę o pomoc!!! -------------------- |
|
|
--lamer-- |
![]()
|
Goście ![]() |
poczytać o pozycjonowaniu
|
|
|
-gox- |
![]()
|
Goście ![]() |
zadbaj o 3 rzeczy:
- content strony - domena - poprawnosc kodu HTML i jego przyjaznosc dla GBota. powinno wystarczyc na pierwsza strone przy malej konkurencji, szczegolnie przy FreshSiteBonus. pozdro600 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 1 Dołączył: 17.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcę sam zabrać się za pozycjonowanie mojej strony (http://kklozka.pdg.pl/). Co powinienem zrobic najpierw co puźniej i co na koniec? Proszę o pomoc!!! Proponuje na poczatek pozycjonowania skorzystac z automatycznej dodawarki do katalogow. -------------------- Pozycjonowanie stron internetowych: Będzin, Sosnowiec, Katowice
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 623 Pomógł: 79 Dołączył: 16.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. targetujemy określone słowa kluczowe/frazy
2. optymalizacja wewnętrzna: staramy się by te słowa pojawiały się na stronie często - głównie w tagach h1, h2, <b>, oraz w samym linku (np. strona/słowa-kluczowe.php) 3. optymalizacja zewnętrza - ważniejsza od wewnętrznej - staramy się zdobyć dużo linków do naszej strony, ze stron o jak najwyższym page ranku, w których to linkach znajdują się nasze słowa kluczowe : ps. W ciągu ostatnich 20 minut pojawiły się 4 tematy na temat pozycjonowania i to na forum dot. programowania, ciekawe... Ten post edytował konrados 17.11.2010, 12:25:48 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 763 Pomógł: 117 Dołączył: 15.03.2010 Skąd: void Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tym, że 2 z nich stare... z 2008 roku.
-------------------- Pomogłem? Kliknij `Pomógł`. To nic nie kosztuje, a mnie usatysfakcjonuje! ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:05 |