![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 476 Pomógł: 96 Dołączył: 10.04.2008 Skąd: Koszalin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mógłby ktoś napisać w jaki sposób pobrać i podstawić pod zmienna. Mam formularz: skrypt.php
Skrypt działa ok, lecz tylko wpisując na sztywno kod w miejsce "string_kod", czy ktoś mógłby pomóc w zrobieniu aby zmienna ta była pobierana z formularza? Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Mam pytanie... Czy tworzenie z tego klasy robisz specjalnie i wiesz na czym polega pisanie w OOP czy po prostu żywcem skądś kopiujesz bo tak fajnie wygląda i mówią, że programowanie zorientowane obiektowo to teraz mus? (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Jeśli to drugie - daj sobie spokój i pisz strukturalnie. Jeśli to pierwsze to gdzie masz zgubiłeś konstruktor klasy? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 476 Pomógł: 96 Dołączył: 10.04.2008 Skąd: Koszalin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod został zakupiony, chciałem tylko sobie ułatwić i wpisywać zmienną w formularzu a nie na sztywno. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.09.2025 - 06:55 |