![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcę aby skrypt wykonywał najpierw rozpakowanie plików, później wgranie pliku, a następnie wgranie bazy. Jeżeli nie może wykonać rozpakowania pliku to nie przechodzi dalej, jeżeli nie może wgrać pliku to nie przechodzi dalej. Mam coś takiego i niestety nie działa mi wgranie pliku, a reszta się wykonuje
<?php // odbieramy dane z formularza $prefix = $_POST['prefix']; $nazwa = $_POST['nazwa']; $adres = $_POST['adres']; if($prefix AND $nazwa AND $adres) { include 'rozpakowanie.php'; if($zip) echo "Rozpakowano pliki poprawnie.\n"; { include 'konfig.php'; if($dane) echo "Wgrano plik configuration.php\n"; { include 'baza.php'; if($ins) echo "Rekord został dodany poprawnie\n"; else echo "Błąd nie udało się dodać nowego rekordu\n"; echo "Błąd nie udało się wgrać pliku configuration.php\n"; } echo "BŁĄD nie udało się rozpakować plików!\n";} } ?> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 08:41 |