![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 3 Dołączył: 1.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
próbuję poprzez klasę PHPMailer wysłać wiadomości e-mail do wielu odbiorców, jednak nie udaje mi się to. Oto mój kod:
Nie wyśewietla się żaden błąd, ale wiadomości nie docierają. W przypadku jednego adresu jest ok. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 14 Dołączył: 14.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj użyć metod AddCC(), lub AddBCC()
Ten post edytował AlexDeLarge 16.02.2011, 17:47:24 -------------------- Java and PHP developer 2007-2014 :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat wiadomości e-mail do wielu odbiorców A ile to jest w układzie SI? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 1 Dołączył: 5.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A spróbuj może z tym samym adresem email. Do niektórych może nie trafia bo serwer nie odbiera poczty z wszystkich IP tylko z wybranych
![]() Albo wysyłaj poprzez zew. SMTP z np. gmaila. Ten post edytował tomahawk 16.02.2011, 18:09:49 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 4 Dołączył: 11.08.2010 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, próbuję poprzez klasę PHPMailer wysłać wiadomości e-mail do wielu odbiorców, jednak nie udaje mi się to. Oto mój kod:
Nie wyśewietla się żaden błąd, ale wiadomości nie docierają. W przypadku jednego adresu jest ok. Jest masa gotowców w necie... Szkoda czasu na opisywanie ich... Poszukaj jakiegoś do rozsyłania w subscriptions... Trochę przeróbki i po dziele... Jak dla mnie temat powtarzany ze 200 razy i za każdym razem kończył się na podaniu linka leniwym bestiom które znalazły php.pl i po topicu chca gotowca ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.04.2025 - 04:46 |