![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 1 Dołączył: 15.10.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fragment kodu
Chciałem stworzyć skrypt, który umożliwia mi edycję skryptów z poziomu przeglądarki. I mam taki problem, że w polu tektstowym nie wyświetla mi czystego htmla i nie bardzo wiem jak temu zaradzić. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 033 Pomógł: 125 Dołączył: 17.09.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
htmlspecialchars" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual lub htmlentities" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual
-------------------- "Sumienie mam czyste, bo nieużywane."
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 1 Dołączył: 15.10.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, ten problem rozwiązany.
Mam folder strona, w nim podstrona i admin Skrypt, o którym była mowa wczęśniej jest w folderze admin, a ja chce aby on edytował pliki w folderze podstrona
W ten sposób nie działa
Ani w ten sposób nie działa
Ani w ten Wyświetla się: Warning: opendir(./podstrony) [function.opendir]: failed to open dir: No error in C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\stronka2\panel_administracyjny\podstrony_php_edytuj.php on line 76 Nie mam pomysłu na ten kłopot |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 033 Pomógł: 125 Dołączył: 17.09.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
./ wskazuje na katalog w którym aktualnie się znajdujesz (czyli tak jakbyś się nie ruszył z miejsca)
../ wskazuje na katalog nadrzędny (czyli "wyjście o 1 poziom do góry") -------------------- "Sumienie mam czyste, bo nieużywane."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 08:47 |