![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem, ponieważ chciałbym, aby pokazywał się tekst z linii tam gdzie będzie zaznaczony checkbox i aby był z przedrostkiem "Nie jest" i nie umiem tego zrobić. Nie wiem czy jest do tego jakaś funkcja czy trzeba wymyśleć jakiś algorytm do tego. Jakby się dało to może ktoś naprowadził mnie w tym kierunku. Z góry dzięki.
drugi.php
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 076 Pomógł: 62 Dołączył: 6.03.2005 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dokładniej chodzi, że mam przykładowo plik.txt,które ma zapisane kilka linijek tekstu. W pierwszej części mam zrobione tak, że do każdej linijki tekstu przyporządkowany jest oddzielny checkbox o tej samej wartości "Tak". Chodzi mi oto, żeby jako wynik po wciśnięciu przycisk "Wyślij" pojawiały się te linijki tekstu przy, których jest zaznaczony checkbox. I chciałbym jak to możliwe, żeby dopisywał się do każdej tej linijki jakiś tekst np. "nie jest". Chciałbym też, aby wypisywały się wszystkie linijki przy, których jest zaznaczony checkbox.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 20:31 |