![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2006 Skąd: gorzów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Zdaję sobie sprawę z tego, że rozwiązanie mojego problemu może być banalne, ale sam siedzę nad tym ponad godzinę i mnie nosi. Panowie, mam coś takiego:
I mi nie działa. Zapisuję raczej poprawnie, ale ten odczyt jakby nie teges. Sam już nie wiem. Proszę o pomoc. Przy okazji dążę do tego, że chcę cachować rekordy z MySQL. Przykładowo mam taką strukturę: id, name, value, long I przykładowy rekord wyglądałby tak: id = 1 name = inter value = docs long = 3.25 Chcąc to wykorzystać w moim skrypcie (po wcześniejszym fetch_array z MySQL) wystarczyłoby to poniżej?
Oczywiście będę wdzięczny za korektę w kodzie, bo już sam nie wiem, gdzie jest ten nieszczęsny błąd. Pozdrawiam. -----------------ROZWIĄZANE----------------- Tak jak myślałem, problem jest błahy. Z pomocą przyszedł przykład ze strony http://www.php.rk.edu.pl/w/p/php-i-memcached/ Wszystko działa idealnie w następującej postaci:
Dane się powinny trzymać cały tydzień. Ten post edytował servs 19.10.2011, 15:13:29 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:05 |