![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 2 Dołączył: 10.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po krótce;
Mam funkcje która pokazuje statystyki gracza i chcę by po kliknięciu TRENUJ obok tejże statystyki odpalała mi się funkcja training(); Np.
I jak tu wcisnąć żeby po kliknięciu napisu rozpoczęła się inna funkcja. Próbowałem najprostrzego rozwiązania Ale nie dziala bo this-> zamyka tag. A jak dam to w cudzysłowia to też nie działa. Co tu robić? Ten post edytował prog112 12.03.2008, 15:48:41 -------------------- cout<<"Po co się patrzysz w ten podpis" <<endl;
cout<<"Cpp rox!"; |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 21 Dołączył: 1.09.2006 Skąd: Edinburgh Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak tego nie zrobisz. Link musisz dać do pliku php, a w nim wywołać daną funckję.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 2 Dołączył: 10.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ale tak nie mogę bo jak. Przeniose dane w przeglądarce i każdy będzie se mógł dodać atrybuty...
-------------------- cout<<"Po co się patrzysz w ten podpis" <<endl;
cout<<"Cpp rox!"; |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
CODE echo funkcja1(); echo "<a href='mypage.php?op='onf2'>Wlacz funkcje2</a>"; if ($_GET['op']=='onf2') { echo funkcja2(); } Mysle ze proste - jesli nie chcesz przeladowywac strony wystarczy linijka kodu w java -> google.pl Ten post edytował djhors 13.03.2008, 13:42:50 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja nie wiem, ale moim zadaniem ten temat ma nijak do obiektowości, raczej pokazuje braki w podstawach autora tematu. (bardziej na przedszkole niż nawet na PHP....)
-------------------- Algorytmy w PHP, czy ktoś o tym słyszał?
Dlaczego tak mało kobiet programuje? ponieważ nie zajmują się głupotami. |
|
|
![]()
|
|
Nie o to mi chodziło, przecież wiem jak przeładować stronę. Już sobie poradziłem.
Można zamknąć. -------------------- cout<<"Po co się patrzysz w ten podpis" <<endl;
cout<<"Cpp rox!"; |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 09:46 |