![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jestem nowy na forum, jak i w tematyce pisania stron www (no może nie do końca nowy, ale nadal zielony), więc proszę o wyrozumiałość (również szlachetnych administratorów).
Mam następujący problem; Co znaczy te trzy linijki, bo nie wiem, a właśnie one są pierwszą niezgadzającą się częścią mojej galerii którą usilnie próbuję napisać i coś mi nie wychodzi.
Jaka jest różnica pomiędzy wartościami w nawiasach (24), a (0)... Jeśli taki temat już był, to przepraszam za założenie tego, ale dowodziło by to że potrzebuję okularów czy czegoś w tym guście, bo fakt faktem szukałem, ale nic przydatnego i jasnego w pojęciu dla mnie nie znalazłem Zdaje się tak to wygląda Aha jeszcze jedno Prawidłowo powinno być tam 0 w nawiasach i wtedy to wielkie coś z napisami stop itp się nie pokazuje, tylko pokazują się linki do zdjęć Ten post edytował maxiskill 19.01.2010, 19:55:32 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Wklej więcej tego skryptu...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To skrypt PHP? Bo takowych nie zaczyna się tagiem <script> (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) .
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest cały skrypt, Ma on wyszukiwać obrazy i tworzyć z nich galerię, jak dobrze zrozumiałem, mają być w trzech folderach różnej wielkości, w pliku *.txt ma być nazwa Czy są tu jakieś szczegółowe warunki dodawania tych obrazów? bo co bym nie chciał zrobić to coś się psuje... Proszę o pomoc... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.09.2025 - 22:26 |