![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Dzisiaj zainstalowałem Skrypt Newsów "News Asystent v1.5". Zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcjami w pliku readme, odpowiednie CHMODY zostały nadane, linki podmienione i instalacja została zakończona poprawnie. Plik config sam wygenerował się na serwerze FTP. Dalej natomiast napotkałem pewien problem, otóż wyświetlanie newsów, panel logowania działają, jednak po wpisaniu loginu i hasła (poprawnie!) zamiast panelu administracyjnego pokazuje mi się biała strona i nic się nie dzieje. Powiem tylko, że na maszynie localhost ten problem nie występuje i wszystko działa idealnie. Aktualnie korzystam z serwera webd.pl i to właśnie tam występuje ten błąd. Poniżej zamieszczam plik config z localhosta ora webd.pl localhost:
webd.pl
Ja osobiście nie dostrzegam żadnych błędów w configu, więc w czym może leżeć problem, że po prawidłowym wpisaniu loginu i hasła wyświetla się biała strona ? Proszę o pomoc i z góry dziękuje za każdą odpowiedź. Pozdrawiam, Jarek bump! Proszę o pomoc. bump! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 3 Dołączył: 4.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
włącz sobie debug na 1 i zobacz co CI wyswietli
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nic. Biała strona nadal.
Ktoś ma inne porady ? Po wstawieniu do login.php "error_reporting(E_ALL); " wyskakuje mi błąd pod polem logowania:
Linia 74 to: Nie mam pojęcia o co dokładnie chodzi z tym błędem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
ob_end_flush to nie stala a funkcja.
czyli nie ob_end_flush; a: ob_end_flush(); |
|
|
![]()
|
|
Dziękuje, błąd oczywiście znikł, ale biała strona nadal się pojawia bez żadnego efektu.
Jakie pliki byłyby potrzebne, aby ktoś mógł doszukać się błędu ? Przypomnę, że na localhost skrypt działa bez zarzutu. CHMODY na serwerze webd.pl ustawiłem według instrukcji.. To jest kod panelu admina, który nie chce się wgrać:
Dodam również cały skrypt razem z plikiem readme. http://sernak.webd.pl/news_asystent_15.zip Jeśli ktoś ma czas i możliwości proszę o zainstalowanie go na swoim serwerze według instrukcji w readme i podanie informacji czy działa. bump! Czy błąd moze być spowodowany wyłączoną dyrektywą register_globals ? BŁĄD NAPRAWIONY ! Minuta rozmowy ze znajomym na Gadu, analizował kod chyba z 30 sekund po czym odpisał: Cytat ob_end_clean(); sprobuj to wywalic z tego kodu co tam podales na forum Jak się okazało po usunięciu tego fragmentu wszystko działa idealnie bez żadnych zastrzeżeń ! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 21:46 |