![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
otóż mam znowu problem z pobraniem zmiennej z linku i przechwyceniem jej do drugiego pliku Wiem że jest sposób z sesja ALE JAK JEJ UŻYĆ TU ;// problem pojawia się przy przeładowaniu formularza otóż bowiem kiedy chcę dodać konkretny post do określonego tematu w bazie to zamiast dodać mi konkretne id tematu dodaje mi zero
o to kod wstawiam tylko kawałek potrzebnego kodu plik z linkami:
plik post.PHP wyświetla mi tylko zawartość tematów więc go tu nie wstawiałem plik dodający post
formularz jeśli wie ktoś jak temu zaradzić pisać:) z góry dziękuje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 9 Dołączył: 14.10.2006 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a skąd "plik dodający post" ma wziąć $_GET['lol']? Skąd pobiera tą wartość? Gdzie powinna znajdować się ta zmienna i dlaczego jej tam nie ma?
Przeanalizuj swój kod (szczególnie formularz) a powinieneś doszukać się odpowiedzi. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no dobra ale jak ja przechwycić w tym formularzu;/?? tak mi nie działa <form action="dodaj_temat.php?lol='.$_GET['lol'].'" method="GET">
(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no dobra ale jak ja przechwycić w tym formularzu;/?? tak mi nie działa <form action="dodaj_temat.php?lol='.$_GET['lol'].'" method="GET"> (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ? Zobacz źródło formularza i zobacz dlaczego zmienna lol nie działa. Podstawy podstaw php, źle osadzasz zmienną lol, cudzysłowy a nie apostrofy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 18:00 |