![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cześć
mam problem z logowaniem na mojej stronie. Na localhoscie wszystko działa poprawnie, założyłam sobie hosting na home.pl i zaczęły się problemy. Dostaję komunikaty o błędach: Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /LogIn1.php on line 14 Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /LogIn1.php on line 19 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /LogIn1.php:14) in /LogIn1.php on line 39 Oto kod jaki posiadam: index.php
LogIn1.php
i db_conect.php
Nie wiem o co chodzi proszę o pomoc, nie mogę przetestować aplikacji jeśli nie będzie ona na serwerze. Nie wiem czy to problem z wersją php czy co. help Ten post edytował agata 19.02.2010, 18:50:52 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
kazde mysql_query() koncz komunikatem bledu
nie: $wynik = mysql_query($zapytanie); a: $wynik = mysql_query($zapytanie) or die(mysql_error()); analogicznie reszta |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wykasowałam to bo przy tym zwracał taki błąd
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /LogIn1.php on line 13 kod w pierwszej wersji: LogIn1.php
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
rety.....
ja napisalem tak: mysql_error() ? czy moze tak: mysql_error('Blablabalbala') ? zaznacz wlasciwą odpowiedź i wpisz ją do siebie do skryptu... |
|
|
![]()
|
|
dzięki, mysql nie widział tabeli w bazie, na localhoscie nie przeszkadzały mu nazwy ze zmienną wielkością liter Users = users, a tutaj nie ...
Dzięki jeszcze raz |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 18:00 |