![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 15.08.2008 Skąd: Tetaumatawhakatangihangak oauaotamateaurehaeaturipu kapihimaungahoronukupokai whenuaakitanarahu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z moim kodem i nie wiem co jest źle.
To jest błąd:
Kod:
Proszę o pomoc Ten post edytował kacpereczek 25.07.2014, 21:42:48 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 79 Dołączył: 25.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 15.08.2008 Skąd: Tetaumatawhakatangihangak oauaotamateaurehaeaturipu kapihimaungahoronukupokai whenuaakitanarahu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest cały kod:
MySQL:
Dodam, że kod działa tylko dla pierwszego użytkownika, Później wywala błąd (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Napisano ci: zapytanie nie zwraca rekordu a co za tym idzie nie moze wskoczyc do rekordu ktory mu zadajesz. Pewnie nie ma takiego adresu email w bazie lub masz z bledem napisany. Sprawdz.
|
|
|
![]()
|
|
Wpisując adres, który mam w bazie, ale jest niepotwierdzony (Confirmed=n) wyświetla poprawny komunkiat, czyli "E-mail address already exists in the database but isn't confirmed".
Jeśli wpiszę adres który jest potwierdzony, (Confirmed=y) też wyświetla poprawny komunikat. Błąd występuje tylko, gdy chcę dodać zupełnie nowy adres, którego nie mam w bazie, nie jest ani potwierdzony, ani niepotwierdzony. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Raz uzywasz kolumny Address a raz address ....
Zapoznaj sie z tym tematem Temat: Jak poprawnie zada pytanie i zastosuj do podanych tam porad by nie latac z takimi literowkami po forum :/ przenosze |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 05:44 |