![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 54 Dołączył: 31.08.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siema mam taki problem chce mieć do edycji tylko jeden rekord więc wyswietlam go w polu jak poniżej i niby działa ale nie aktualizuje nic w tabeli
KOD:
Prosiłbym o pomoc |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 13 Dołączył: 7.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Mariusz Dalewski
Aiv's dev blog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 54 Dołączył: 31.08.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie chcę cię martwić ale tu cos nie działa wywala mi błąd
Kod Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in F:\Grego\WWW\serwer\portoflio\pa\plik.php on line 51 Ta linia 51 to w twoim kodzie 15. myśle że chodzi tu o $_POST['opis']. próbowałem zrobić coś takiego, zmienić to
Błąd zniknął ale nic się nie zapisało. Jakieś pomysły? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
-------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
Nie wiem co jest źle ale dalej nic nie zapisuje. Nawet jeśli dodam przy tej linii komunikat "or die" nie wyświetla się jakby wszystko działało poprawnie...
EDIT: ok poradziłem sobie wystarczyło pod linijką z update dodać
Odszedłem od kompa na chwile i mi się mózg zresetował, zauważyłem dzięki wszystkim za pomoc ![]() Ten post edytował Greg0 7.01.2008, 20:21:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:11 |