![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki kodzik:
I wywala mi błąd: Cytat Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in ....... Kod ma szukać wszystkich rekordów które zawierają strona=lewa i mają się aktualizować o dane pobrane z POST ![]() Czy przez to że zapytanie jest w zapytaniu? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 10 Dołączył: 9.11.2007 Skąd: Goleniów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napewno sprawdzałeś czy istnieje baza1 oraz tabela ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 40 Dołączył: 23.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
upewnij sie ze masz odpowiedni zestaw danych(w post)..
najlepiej wyswietl sobie gdzies zapytania (update) - mysle ze szybko znajdziesz blad.. (efektywne jest wstawienie kodu sql do komunikatu o bledzie) sposob w jaki chcesz to wykonac jest wysoce nieefektywny, juz lepiej bylo by to zbiorczo zaktualizowac.... powiedz mi co ci daje w "".$_POST['ledit'.$ide].""; podwojny cudzyslow?? powinien sie tam raczej znajdowac "'" zupelnie nie obslugujesz przypadku, jesli dla $_POST['ledit'.$ide] nie ma zadnej wartosci.. tak czy inaczej za tak skonstruowana petelke, moj admin by cie powiesil ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dane nie muszą być ale musi być cała baza uaktualniona
![]() Baza się uaktualnia ale wywala ten błąd. Co poradzić? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 10:02 |