![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 328 Pomógł: 3 Dołączył: 10.07.2016 Skąd: UK-raine Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie, to ja wasz stary phpamator!
Już chyba czas żeby zmienić na dobre phpamatora na coś nowego ale ... z uwagi na to, że nie radzę sobie chyba jednak pozostanę przy tym ![]() Ale do rzeczy. Na szczęście jak widze nie tylko ja mam podobne problemy ![]() Chodzi o przykład poniżej: w którym to usiłuję pobrać i pogrupować pewne wartości na podstawie aktualnie "obrabianego" rekordu a właściwie jednej z jego wartości.
Jak widać wykonując pierwsze query usiłuję wykonać kolejne, które to miałoby zebrać countryCode dla wskazanego url'a, zebrać do kupy, utworzyć zestaw obrazków który następnie miałby znaleźć się w jednej z kolumn tabeli. ale jak to zwykle bywa coś namotałem i nie moge sobie poradzić, pokazują się owszem obrazki ale tylko wtedy gdy wyrzucę z zapytania drugiego "WHEN page =" ale wtedy z kolei następuje zinkrementowanie i mam setki obrazków w każdym rzędzie a powinno odczytywać dla danego url i grupować co w efekcie powinno pokazać dwa, trzy obrazki na każdy url. Ten post edytował PHPRexio 18.10.2016, 23:22:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:41 |