![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki problem, chciałbym pobrać i wyświetlić z bazy danych kolejne rekordy po przecinku, tj. w takiej formie: link1, link2, link3 - i tu zaczyna sie problem. Rozumiem, że SELECT-em pobieram potrzebne rekordy. Ale jak teraz je wyświetlić, żeby przecinka nie było po ostatnim linku?
Chodzi mi, o dokladnie cos takiego: link1, link2, link3 i żeby na końcu nie było tego przecinka. Ten post edytował Drakula2013 26.06.2013, 07:17:43 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki problem, chciałbym pobrać i wyświetlić z bazy danych kolejne rekordy po przecinku, tj. w takiej formie: link1, link2, link3 - i tu zaczyna sie problem. Rozumiem, że SELECT-em pobieram potrzebne rekordy. Ale jak teraz je wyświetlić, żeby przecinka nie było po ostatnim linku? Chodzi mi, o dokladnie cos takiego: link1, link2, link3 i żeby na końcu nie było tego przecinka. Może coś takiego?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może coś takiego?
Rozumiem, że jak pobiore z bazy adresy mam je wstawić do array? Tzn. czy moge to wziąć w pętlę? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozumiem, że jak pobiore z bazy adresy mam je wstawić do array? Tzn. czy moge to wziąć w pętlę? Wystarczy warunek, że gdy ostatni element tablicy to nie dodawaj przecinka.
-------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może jeszcze funkcję, albo całą klasę napisać do tego?
![]() Jak już chcesz po stronie PHP koniecznie, to masz jeszcze jeden sposób, może się przyda jak nie Tobie, to potomnym: |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.05.2025 - 09:16 |