![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 26.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie.
Robię malutki skrypt tak jakby sklepiku gdzie można coś kupić za jakieś tam punkty i tak mam coś takiego:
Tutaj wszystko ładnie mi odejmuje ale jeżeli np: jakiś użytkownik miał by 250 pkt a przedmiot by kosztował 266 pkt to wtedy wynik staje się ujemny a ja bym chciał zrobić że jeśli on ma mniej pkt niż potrzeba to nie może zakupić przedmiotu po prostu wywalało by mu błąd i nic się nie działo. I tu zaczyna się moje pytanie jak zrobić aby przed zakupem skrypt sprawdzał czy użytkownik ma na tyle punktów? bardzo prosił bym o pomoc ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 105 Dołączył: 4.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
daj if który będzie sprawdzał ile użytkownik ma punktów i ile punktów wart jest przedmiot i jeśli przedmiot jest wart miej niż posiadane punkty to kupuje jeśli nie to wyświetla za mało punktów czy co tam chcesz
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 26.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki wielkie za pomoc
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:38 |