![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 17.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam pytanie co do wyświetlania poszczególnych rekordów z bazy danych. Tu jest kod do wyświetlania:
Chciałbym, aby wyświetlane zostały tutaj same posty aktualnie zalogowanego użytkownika na stronie. Z góry dziękuję! Pozdrawiam, Arek! Jeżeli wybrałem zły dział, bardzo przepraszam. Ten post edytował ArekBe 12.10.2012, 18:28:53 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W zapytaniu dodaj klauzulę WHERE, nie wiem jaka jest nazwa zmiennej pod którą przechowujesz np. dane dotyczące usera, jak nick czy id, ale zapewne robisz to w sesji?
-------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 17.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapytanie powinno wyglądać tak ?
Miej więcej tak, zależy co jest w tablicy pod nazwą user. Ale jeśli wyedytowałeś zapytanie to chyba masz odpowiedź czy działa? Na oko wygląda, że jest OK. Tylko ORDER BY powinno być na końcu, po WHERE.
-------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
W porządku. Miałem troszkę zamieszania, ale już w końcu to ogarnąłem.
Dziękuję bardzo za zaangażowanie i szybkie odpowiedzi, które były bardzo pomocne! Pozdrawiam, Arek! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:01 |