![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 25.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wsszystkich sedecznie. Mam problem z logowaniem w PHP.
W index.php mam formularz - nie będę już jego wysyłał. Formularz ten przesyła dane metodą POST do login.php, który wygląda następująco:
Jeżeli dane do logowania będą zgadzały się z danymi w bazie to dochodzi do przekierowania na stronę main.php, której kod wygląda następująco:
Problem polega na tym, że takie logoanie nie działa jak należy. Po przekierowaniu do main.php PHP wchodzi do if'a z warunkiem $_SESSION['auth'] != TRUE pomimo, że na wcześniej stronie do $_SESSION['auth'] wprowadziłem TRUE. Próbowałem także kombinować z isset() ale także nie chciało zadziałać. W czym jest problem? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Temat: Jak poprawnie zadac pytanie przede wszystkim włacz raportowanie błędów.
I może jednak pokaż formularz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 25.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przesyłam formularz:
Kurczak nie mam tymczasowo możliwości włączania wyświetlania błędów :/ Ale błędu żadnego nie ma, bo gdyby był skrypt by się całkiem wywalił. Jest jakiś błąd logiczny. Ten post edytował Rysiu512 5.01.2015, 12:24:44 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz zamknąć </form>
|
|
|
![]()
|
|
Był zamknięty tylko jego nie skopisowałem do postu :/ Jakieś inne pomysły?
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 07:52 |