![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Jest to moj pierwsyz post i na poczatku chcialbym sie przywitac, wiec witam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Teraz do sedna sprawy, pisze pewien system szablonowy i napotkalem na problem podczas pisania systemu logowania na sesjach mianowicie skorzystalem z opisu logowania na sesjach zaczerpnietego tutaj : http://pl.wikibooks.org/wiki/PHP/Sesje , dziala oke, nastepnie chcialem podpiac to pod mysql i zrobilem cos takiego
System dziala, pobiera uzytkownika i wyswietla jego id w sesji pobrane z mysql ale problem jest taki ze pobiera mi tylko ostatniego uzytkownia jaki zostal dodany do bazy, problem jest pewnie z tablica pobierana z mysql. Moja prozba to podanie jakiejs wskazowki w jakim kierunku powinienem uderzyc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 214 Pomógł: 23 Dołączył: 26.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O to chodziło (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) dziękuje bardzo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A takie pytanie, z mojej poki co niewielkiej wiedzy wiem ze taki system jest teoretycznie najbezpieczniejszy, ze w sesjach jest przesylane tylko id uzytkownika pobierane z bazy a nie sam uzytkownik czy haslo tak? Ten post edytował gohu 30.03.2012, 12:01:21 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 214 Pomógł: 23 Dołączył: 26.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
problem polegał na tym, że za każdym razem przypisywałeś nową tablicę do $uzytkownicy zamiast dodawać kolejne elementy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 11:44 |