![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 21.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Zrobiłem dzisiaj "Panel użytkownika" ![]() Tylko nie wiem, dlaczego nie wyświetla mi się echo, gdy wszystko jest okey ![]() kod:
Ten post edytował TheBlackJJoker 2.02.2014, 19:00:48 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Uzywaj BBCODE PHP!
Widac nie jest ok.... print_r($_POST); -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 21.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Normalnie wysyła zapytanie. Wszytko jest okey
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Dane w bazie sie zmieniają?
Wywal to: echo "<meta http-equiv='Refresh' content='5; url=panel.php' />"; i jesli nadal nic nie bedziesz widzal, to spojrz w zrodlo strony -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Rekordy normalnie dodaje
![]() ehh... Close.. W <form> mam inputy i na końcu <hr>... Dodawało mi informację (z else) za tym hr. Nie spostrzegłem tego ![]() A tak poza tym. Jak lepiej wrócić do wcześniejszej strony? |
|
|
![]()
|
|
header()
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
A jak dać opóźnienie i jak go używać?
|
|
|
![]()
|
|
http://pl1.php.net/manual/en/function.header.php
header( "refresh:5;url=wherever.php" ); Manual naprawde nie gryzie. zacznij z niego korzystac -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Chyba zacznę
![]() Dzięki ![]() Nie będę znów robić nowego tematu. Ale mam problem z header. Nie może modyfikować tego headeru, czy co? Na Wampie działa ![]() Kod Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/******/public_html/wyloguj.php:8) in /home/*******/public_html/wyloguj.php on line 52 Linia 52 : edit: dałem wszędzie na górze strony ob_start(); ![]() Ten post edytował TheBlackJJoker 4.02.2014, 07:02:44 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na początku dokumentu ob_start(), na końcu ob_end_flush(), a do tego strona musi być w UTF-8 bez BOM, bo inaczej też może powodować błędy nagłówków.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 05:45 |