![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 16.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam jakiś dziwny błąd w php i mysql. Problem jest na tyle dziwny, że aż za bardzo.
Przejdę może do rzeczy. Posiadam skrypt gier online zakupiony z allegro. Zainstalowałem go na 1 serwerze w celach testowych, żeby zobaczyć jak on wygląda. Gdy zainstalowałem ten sam skrypt na innym serwerze (ten sam hosting) wyskoczył błąd:
a tu jest kod z pliku game.php:
Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi pomógł, dopiero zaczynam przygodę z php i nie wiem dobrze co i jak. Pozdrawiam, Jegrek |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 31 Dołączył: 10.01.2006 Skąd: Działoszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prawdopodobnie Twoje zapytanie (6 linijka podanego przez Ciebie kodu) się nie wykonało (wystąpił jakiś błąd) i funkcja query() zwróciła false, który nie jest obiektem (czego wymaga funkcja mysql_fetch()). Dodaj tam sobie funkcję wyświetlającą błąd SQL, a dowiesz się dlaczego nie działa.
Ten post edytował Michasko 20.02.2013, 02:45:33 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 16.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdybym ja jeszcze wiedział gdzie ją wkleić mam dokładnie żeby mi te błędy wyświetliło.
Mam funkcje mysql_error() ale nie wiem gdzie ją dokładnie wkleić, w które miejce. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 09:40 |