![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 733 Pomógł: 4 Dołączył: 11.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Chcę zrobić takie coś: Klikam na zakładkę artykuły i tam mi się wyświetlają rekordy w pętli, są postronicowane i teraz jak kliknę w tytuł to chcę, żeby wyświetlił mi więcej informacji na temat artykułu. Tylko mam problem. Nie mogę tego zrobić. medbooki.php
Wyświetlanie rekordów działa, stronicowanie również, ale nie definiuje mi zmiennej id. Gdy klikam w tytuł to powstaje taki adres: http://mojastrona.pl/index.php?page=kat&am...asdadad&id= a powinno być tak: http://mojastrona.pl/index.php?page=kat&am...sdadad&id=1 1=id artykułu w bazie danych wynosi 1 Proszę o pomoc ![]() Co tutaj jest źle? EDIT: Ok zrobiłem. Tylko teraz jak zrobić, że jak kliknę w ten tytuł to pokaże mi zawartość tego artykułu? Skrypt wygląda teraz tak:
Ten post edytował adrianozo 29.11.2009, 20:31:50 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dajesz if'a który sprawdza czy jest ustawiony $_GET['id'] jeśli tak wyświetlasz artykuł jak nie to robisz to co teraz masz w skrypcie. Trochę masz ten kod zagmatwany więc mogę się mylić.
Ten post edytował Blame 29.11.2009, 20:45:51 -------------------- Napisane z palca! <- to tak dla lansu ;)
FancyStudio.pl - Tworzenie Stron WWW w Oparciu o XHTML, CSS, JS, PHP i MySQL. Mój blog :: Portfolio Fotograficzne Igora Biedrawy |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 733 Pomógł: 4 Dołączył: 11.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakieś sugestie?
Chyba masz racje. Tak muszę zrobić ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
EEeee... ja tak z innej beczki, co to daje:
![]() powinno być:
A co to $idzapyt1 = mysql_query($zapyt1); robi? Co to jest $zapyt1 ![]() Popraw ten horror, nic dziwnego, że nie działa... porób wcięcia w kodzie (tego co jest teraz nie da się czytać), usuń to, co jest niepotrzebne i jeszcze raz pokaż cały uporządkowany kod jak wygląda. Ten post edytował darko 29.11.2009, 21:13:34 -------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
A co to $idzapyt1 = mysql_query($zapyt1); robi? Co to jest $zapyt1 ![]() Zapomniałem tego po prostu usunąć. Nie wiem za bardzo w które miejsce tego if'a wrzucić ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:09 |