Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> [PHP][MySQL]Generator QR Code
php__amator

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (10%)
X----

Hej hej przedszkolacy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Długo mnie nie było, zajęty nauką i pracą pozbawiony absolutnie czasu na cokolwiek innego postanowiłem w końcu o coś znowu zapytać (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Otóż jak w temacie, potrzebuję lekkiego wsparcia w tej kwestii. Jak albo gdzie znaleźć coś na ten temat.
Potrzebuję wygenerować piękne obrazki QR (z bar kodami sobie poradziłem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) szukałem po sieci ale nigdzie nie znalazłem jakiegoś sensownego przykładu ani potrzebnych bibliotek albo klasy do ich generowania.
Czy istnieje choć cień szansy na wskazanie miejsca gdzie coś mogę na ten temat znaleźć albo przykłady?
Zasadniczo to parę przykładów znalazłem ale beż opisu co i jak ani też jak podpiąć to do istniejącego kodu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

P.I.L.N.E.
Pozdrawiam
phpamatorek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kurcze, dlaczego jak szukam czegoś to znaleźć nie mogę a jak wrzucę pytanie na forum to zaraz znajduję to czego szukam >?(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ?

Co nie zmienia faktu, że i tak przydałoby się trochę podpowiedzi od doświadczonych przedszkolaków (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jak to podpiąć (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
+Quote Post
Pyton_000

Ostrzeżenie: (0%)
-----

http://phpqrcode.sourceforge.net/
+Quote Post
pedro84

Grupa: Nieautoryzowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cytat(phpamator @ 1.09.2014, 14:35:09 ) *
Co nie zmienia faktu, że i tak przydałoby się trochę podpowiedzi od doświadczonych przedszkolaków (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jak to podpiąć (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

No bez jaj: http://phpqrcode.sourceforge.net/examples/index.php.
+Quote Post
php__amator

Ostrzeżenie: (10%)
X----

spoko spoko (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) poradzilem sobie z tym zanim dostalem odpowiedz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 23.08.2025 - 05:44