![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-lilboi- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
daje mi efekt: Kod You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'primary='1173',quality='9',material='9',kind='9',owner='1',secondary='X'' at line 1 a żeby było śmieszniej
działa (usunąłem tylko primary='$attrib',). i trzecie podejście:
też nie przynosi oczekiwanych rezultatów: Kod You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'primary='1',quality='9',material='10',kind='14',owner='1',secondary='X'' at line 1 I na tym moje pomysły się kończą, można prosić o radę jak naprawić zapytanie? wszystkie kolumny tabeli są UNSIGNED mediumintint(15). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
daj
ponieważ to jest specjalne słowo w MySQL'u - chyba o to tu chodzi ![]() jak coś tu jest ich lista http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/identifiers.html Ten post edytował melkorm 12.10.2008, 10:12:28 -------------------- |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Zgadza się, na to bym nie wpadł, dzięki
![]() W sumie... to nawet windows ma swoje foldery typu CON, LPT1, COM1, których nijak się nie utworzy ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:04 |