![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 11.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam następujący problem,pobieram dane z mysql i przez funkcje mysql_num_rows zwraca mi liczbe wyników, liczba zgadza się z zamysłem zapytania które stworzyłem czyli ogólnie wygląda na to że zwraca wszystkie wyniki które zwrócić się powinny.Teraz próbuje się do nich dostać przez mysl_fetch_array niby nie wyrzuca błędów ale dajmy na to $wynik[0] się wyświetla a $wynik[1] już nie,zgodnie z num rows wyników jest 6,a tablica tak mi się przynajmniej wydaje jest jednowymiarowa.Problem rozwiązałem pętla while teraz wyświetla się wszystkie 6 wyników i są one takie jak być powinny.Ale problem jest inny,zakładamy że mam wynik 2,3,4,7,3,9 są to id które chciałem pobrać i teraz dla każdego id chcę pobrać 3 konkretne wartości z tabeli (dajmy na to imie nazwisko plec) zapytaniem do mysql i każde 3 wartości umieścić w osobnej dajmy na to tabelce i wyświetlić na stronie. Czyli efektem końcowym ma być 6 tabelek z danymi 6 ludzi o różnych id które pobrałem sobie na początku |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 23:05 |