![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 7 Dołączył: 3.08.2007 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Od wczoraj walczę z sesjami w PHP. Nie potrafię zapisać wartości do sesji w pętli: Do skryptu przychodzą POSTEM numery ID, wygląda to mniej więcej tak: Kod [1] => 1 [2] => 2 [40] => 0 [3] => 4 [4] => 0 [5] => 51 [6] => 7 [7] => 0 W skrypcie przeszukuję tabelę w poszukiwaniu numerów ID. Do tych numerów chcę przypisać w pętli odpowiedni wartości ale nie działa ![]()
w tablicy $_SESSION jest tylko nazwa, reszty nie widac ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
nie przyszlo ci do glowy by sprawdzic czy oby napewno ten while sie wykonuje? jakies echo kontrolne w srodku tej petli?
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 7 Dołączył: 3.08.2007 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oczywiście że przyszło, aż taki ciemny nie jestem
wewnątrz pętli
daje mi poprawny wynik Kod 1
2 0 4 0 51 7 0 Ten post edytował slawek3422 10.04.2009, 10:48:48 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
na forum widzialem roznych i ciemnych i jasnych wiec wolalem sie upewnic, szczegolnie ze nie raczyles nas o tym poinformowac ze sprawdziles
![]() a w jaki sposob sprawdzasz co jest w sesji? print_r ? nazwe ustawiasz tylko w tym kodzie czy jeszcze gdziesz? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
tablicę sprawdzam przez print_r a nazwę ustalam tylko w tym skrypcie tak jak widać w kodzie
Problem sam rozwiązałem. Działa w pętli, problemem było to, że do $_SESSION["$id"] ładowała mi się cyfra, wystarczyło zmienić na $_SESSION["$id"."_session"] i ruszyło. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:27 |