![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 11.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taki mały problem i nie bardzo mogę znaleźć rozwiązanie. Problem polega na tym że gdy wprowadzam dane do formularza skrypt nie zapisuje tych danych do bazy:( formularz wygląda tak: //******************************************************************************** a tu skrypt odpowiedzialny za zapis do bazy //********************************************************************************
//********************************************************************** Baza danych oczywiście jest stworzona a powyższy kod przerobiłem z książki dla własnych potrzeb ale coś mi nie działa:( Jeżeli ktoś ma pomysł dlaczego lub na zmianę zapisu skryptu będę bardzo wdzięczny Ten post edytował radzioszek 23.07.2009, 09:15:15 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Proszę dodać BBcode.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 5 Dołączył: 11.09.2007 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 11.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po wyświetleniu echo $zapytanie otwiera się kolejna pusta strona:( |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 5 Dołączył: 11.09.2007 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak to pusta strona?
Tam gdzie masz:
to wpisz:
i napisz co wyświetla ci "Zapytanie: ..." |
|
|
![]()
|
|
Wszystkim bardzo dziękuje za pomoc przeanalizowałem kod pozmieniałem sposób zapisu i jakimś cudem ruszyło (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) musiałem mieć gdzieś literówkę albo jakiegoś innego baboka:) jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuje za uwagę i pozdrawiam
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 17:47 |