![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 16.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Wszystkich
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sciana.gif) Od kilku dni, staram się rozwiązać problem z wypisaniem całej zawartości tablicy z bazy danych i wygenerowanie tej tablicy do pliku PDF. Stworzyłem sobie funkcje wypisuje tylko pierwszy wiersz tablicy, a pozostałe wiersze już niestety nie, a są w bazie, na pewno. Staram się rozwiązać ten problem szukam w Google i nic..... Tutaj jest ta funkcja:
w ten funkcji tam gdzie jest echo to wyświetla mi coś takiego: 3while(Array) { } ponizej jest fragment generowania pliku PDF
Gdyby ktoś potrafił rozwiązać ten problem, albo dać mi jakieś wskazówki... (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 1 Dołączył: 27.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jestem "szpecem" ale wydaje mi się że w tym zapytaniu masz to co chciałeś - jeden wiersz. Nastąpił tu zwykły błąd php. Jeżeli chcesz wypisać wszystkie możesz to zrobić tak:
lub tak:
Wtedy masz wypis do końca. Mam nadzieję że pomogłem |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Usuwam linię 6 i 7, i poprawiam pętle while, która jest w twoim przypadku tekstem, a nie kodem PHP
Ten post edytował mortus 24.02.2010, 07:10:32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 14:55 |