![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Caly czas wali "Unknown column 'komenarzy' in 'field list'". Co jest źle?? Starałem sie naprawić ale nie dałem razy, wiec pytam ekspertów. -------------------- Kobiety są jak pixele - ładne tylko z daleka!
Kobieta $zmienną jest ;D Fuck all my project !!!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Błąd informuje że nie znalazł kolumny o nazwie "komentarzy".
We wszystkich zapytaniach usuń: ` Pozostaw tylko apotrfofy tam gdzie jest to konieczne: ' Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przeczytaj dokładnie co napisałes
komentarzy == komenarzy ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Tak pomogło, ale teraz coś innego.
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource ... on line 5
A na skutek tego mysql_num_rows jest równa zero i zamiast aktualizowac dodane rekordy, dodaje od nowa. ;/ // edit Zmienilem troszkę na:
co dało: Query was empty, ALE w bazie sa rekordy id=2 ![]() POMOCY!! Ten post edytował microh 31.05.2007, 11:18:30 -------------------- Kobiety są jak pixele - ładne tylko z daleka!
Kobieta $zmienną jest ;D Fuck all my project !!!!! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 47 Pomógł: 7 Dołączył: 6.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
query was empty <- zapytanie było puste, a nie rekordów zero w bazie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 033 Pomógł: 125 Dołączył: 17.09.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zdecyduj się, czy piszesz $najczesciej czy $najczejsciej
-------------------- "Sumienie mam czyste, bo nieużywane."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:02 |