![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 1 Dołączył: 8.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem a więc mam skrypt na mały panel admina ale on mi nie działa.;/ O to on:
No mam config itp i dobrze tam jest ale w tym mam taki błąd że wyświetla sie biała strona..;/ Proszę o sprawdzenie i poprawienie tego skryptu. ![]() Dziękuje. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 220 Pomógł: 10 Dołączył: 23.08.2005 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A gdzie masz jakieś odwołanie do tych funkcji?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no przeciez widac co jest zle
![]() tu masz deklaracje samych funkcji, nigdzie ich nie wywolujesz to otwiera ci sie pusta strona. Nie wiem co to za skrypt, ale gdzies jest jego pozostala czesc- i to nie jest panel administratora ![]() -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 11 Dołączył: 11.10.2004 Skąd: 3c Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 220 Pomógł: 10 Dołączył: 23.08.2005 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wg mnie blad moze byc tu: brakuje kropki do folderu nizej
Tu akurat nie brakuje kropki ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 11 Dołączył: 11.10.2004 Skąd: 3c Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A no masz racje, nie wiedzialem nawet, ze tak tez mozna - jedna kropka to obecny folder, ja nigdy w tej formie nie zapisywalem zrodla pliku jak wsyzstko mialem w jedym folderze..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 14.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz sprawdzic czy ten kod ma bledy ..
To masz wyjatkowy kod i wrzuc na drugim linii : Kod <?
error_reporting(E_ALL); include('./config.php'); .... ... ?> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 1 Dołączył: 8.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ehh nie działa.;/
Bo jest to skrypt na wyświetlanie oraz edycje i kasowanie użytkowników z bazy danych.;] W razie czego.;] @edit Ok działa naprawiłem jakoś ![]() Ale teraz mam problem jak klikam edycja lub usuń to przenosi mię poprawnie na stronę ale jej nie można wyświetlić. u.view.php
Teraz co z tym nie tak? Może źle wpisałem w session name coś? Odświeżam!! Ten post edytował gomez 8.04.2008, 23:17:34 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po header() dodaj exit; bo inaczej można nadal oglądać i wykonywać zawartość tej strony
Jak wygląda adres strony - bo tutaj masz wywołaną jedną z 4 zdefuniowanych f-cji (zapewne w u_view.adm.php) Robione jest to na podstawie zmiennej [b]cmd[/m] z adresu - może jest pusta bądź ma inna wartość niż jedna z 4 przewidywanych? |
|
|
![]()
|
|
OK DZIAŁA PO PROSTU ZŁY PLIK OTWIERAŁEM!:]
DZIĘKUJE ZA POMOC!! I PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE TEMATU! Ten post edytował gomez 9.04.2008, 17:46:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:16 |