![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 681 Pomógł: 28 Dołączył: 14.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam panowie,
postanowiłem w końcu ogarnąć MVC na przykładzie http://lukasz-socha.pl/php/mvc-w-praktyce-...artykulow-cz-1/ i na dzień dobry dostaje w pysk. Myślę sobie dobra pozbądźmy się composera index.php:
Niestety tak zedytowany plik daje mi: Fatal error: Class 'Engine\Router\RouteCollection' not found in /home/konto/public_html/config-router.php on line 2 o to config-router.php
Drugie pytanie czy to:
oznacza , że plik powinien się znajdować w katalogach RacyMind > MVCWPraktyce ? Czy coś to zmieni jak pousuwam z kodu \RacyMind\MVCWPraktyce\ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czemu chcesz się pozbyć composera?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 681 Pomógł: 28 Dołączył: 14.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie mam dostępu do SSH i chyba bez tego nie zadziała autoload ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 623 Pomógł: 144 Dołączył: 22.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oczywiście że zadziała, tylko projekt będziesz musiał z vendorami wrzucić + ewentualnie poprawki w autoloadzie (nie wiem jak teraz, ale kiedyś było część ścieżek na sztywno generowanych)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 11:31 |