![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 12 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: WL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam tutaj taką funkcję dodającą komentarze do mojej bazy i chciał bym aby po dodaniu komentarza userowi pokazało się zamiast formy do wypełnienia, Komentarz został dodany Limit czasowy 10 minut. probówałem z $_COOKIE ale nic z tego nie wyszło Od razu także chciał bym się zapytać czy da się lepiej zoptymalizować te elseify dodające głosy? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Mamy ci napisać pełną obsługę cookie? ogarnij się wpisz w google "cookie przykłady" i dopisz sobie sam - to naprawdę nie jest trudne
2.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 12 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: WL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mniej więcej wiem jak to zrobić ale wyskakuje mi headers already sent.... coś takiego nie wiem czemu próbowałem wszystkiego
Dobra przepraszam za spam ob_start(); ob_end_flush(); znalazłem. Można zamknąć |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.08.2025 - 08:28 |