![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałem się zapytać czy istnieje możliwość poprzez Lightbox-a wyświetlenie skryptu PHP, dokładnie chodzi tutaj o formularz który dodaje bądź edytuje dane zawarte w bazie mysql kawałek kodu podaje poniżej....:
oczywiście w <head> dodaje skrypty lightbox-a Za wszelkie podpowiedzi dziękuje pozdrawiam! Ten post edytował marcin_qu 30.03.2009, 23:23:31 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 72 Dołączył: 15.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie, że istnieje taka możliwość, tylko nie tym lightboxem. Check this out http://particletree.com/features/lightbox-gone-wild/
![]() -------------------- Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
gdzieś chyba wcześniej próbowałem tej przeróbki ale też gdzieś mi nie chciało chodzić, może jakiś przykład implementacji...byłbym wdzięczny
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:26 |