![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Nie jestem specjalistą php, jestem przedszkolakiem, chce przekierować stronę poprzez: <script>setTimeout('document.location = "index.php?option=com_content&task=view&id=9&Itemid=17"; </script> ale w momęcie przekierowania w oknie adresu jest wpisywane "index.php?option=com_content&task=view&id=9&Itemid=17" czyli & zminia się na &, co zrobić żeby nie bylo tego problemu, żeby zostalo & jestem bezradny, szukam tego od 2 godzin, już mnie głowa boli. Błagam o pomoc i dziękuje z góry dodam tylko że kożystam z joomli i modułu Jumi (do osadzania skryptów), kiedy w linku nie ma & to wszystko działa prawidłowo Ten post edytował syrakuz 14.04.2009, 19:05:55 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 6 Dołączył: 12.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wygląda tak jakby została użyta funkcja htmlspecialchars(), która zamienia znaczniki HTML na odpowiednie jednostki, np. & -> & - joomla stosuje pewnie domyslnie tę funkcje w celu bezpieczeństwa. Użyj funkcji htmlspecialchars_decode() żeby zamienić te jednostki na znaczniki HTML.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 02:13 |