![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
Znalazłem na internecie taki fajny skrypt który przed dodaniem pliku pokazuje animowane kółko ( ajaxfileupload link). Dostosowałem go do swoich potrzeb, ale mam jeden mały problemik. Kółko animowane mi się wyświetla, dodaje plik ale nie przeładowuje strony JS W pliku index_login.php mam taki skrypt
Problem jest w tym , że po przeniesieniu pliku nie przerzuca do strony index_login.php a to jest tu
Dlaczego wykonuje mi move_uploaded_file, a już nie robi automatycznego przekierowania? Ma ktoś może jakiś pomysł na to ? Dzięki Redelek |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 4 Dołączył: 9.10.2007 Skąd: Morąg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprobuj header("Location: index_login.php");
i dorzuc sleepa Ten post edytował gutek84 7.05.2009, 09:14:36 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety to samo,
Może w JS jest jakaś funkcja do przeładowania niestety windos.location("http://localhost/index_login.php") nie działa (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
A google ukradli?
Kod document.location.href='adres';
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 4 Dołączył: 9.10.2007 Skąd: Morąg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w ajaksie masz rek=dodaj
jak masz if($_GET['rek'] == 'dodaj'){ ... header("Location: index.php"); } lub switch($_GET['rek']){ case "dodaj": ... header("Location: ...); break; moze to? |
|
|
![]()
|
|
google jest, niestety brak wiedzy js i ajax.
Dodałem kompletną bzdurę i działa, jak to jest dlaczego?
</script> Dobra już działa, dzięki za pomoc
wystarczyło zmienić ostatnią linijkę return false; na return true; Dzięki Redelek Ten post edytował redelek 7.05.2009, 09:56:26 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.09.2025 - 02:43 |