![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 1 Dołączył: 27.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z kalendarzem z tej strony ściągniętym:
http://javascriptcalendar.org/ wszystko jest ok, ale dane w input są widoczne ładnie, ale niestety nie są one przesyłane przez formularz więc nie można ich odebrać metodą POST. Proszę o pomoc jak to zrobić i w czym rzecz? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 9 Dołączył: 3.05.2009 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pokaż kod i zobaczymy co jest nie tak
a próbowałeś po stronie php Kod print_r($_POST);
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż kod, bo coś czuje, że niekoniecznie dobrze zrobiłeś.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 1 Dołączył: 27.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ma 2 pola formularza tj:
i odpieram dane w php oraz je zapisuje do bazy. Wszystko zawsze było ok tylko jak dodałem kalendarz do formularza dane przestały się zapisywać i przesyłać:
czyli dodałem identyfikator do javscript id=... Skrypt kalendarza działa poprawnie więc wybierając datę jest dodaje się ona do pola input, ale po zapisaniu lub przesłaniu nie można odebrać $_post['data1'] oraz $_post['data2'] Czego to może być przyczyna? Ten post edytował kubax33 14.09.2013, 10:13:50 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po pierwsze wszystkie atrybuty powinny być w cyczysłowiach (np. id="cos"), po drugie powinno działać pokaż online
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 08:36 |