![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 3.09.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ! Chciałem na swojej stronce dodać shoutbox ale jest problem że nie wiem jak go zrobić. Znalazłem wiele gotowych skryptów ale nie odpowiadają mi (są zbyt trudne i skomplikowane). Byłoby dobrze gdybym sam (no z wielką Waszę pomocą) zrobił go. Może być taki co zapisuje wiadomości w pliku .txt (taki jakiś proty). Tylko chciałbym żeby trzeba było podać "Nick" i "Wiadomość" (to wymagane) a opcjonalnie e-mail i gadu gadu. Z tym że gdy ktoś wpisze e-mail to żeby jego nik zrobił się linkiem i przenosił do e-mail a gdy poda gadu gadu to żeby przy jego nicku pojawił się obrazek ze statusem (np. http://www.gadu-gadu.pl/users/status.asp?id=1). Czy byłby ktoś tak dobry i wskazał mi taki skrypt ? Może wiecie gdzie takowy mogę znaleść ? Lub może ktoś napisze ?
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nikt Ci tu nie napisze, jezeli chcesz gotowca, to nie ten dzial, a jezeli chcesz sam napisac, to zrob cokolwiek i pokaz kod jak bedziesz mial jakis problem
Jezeli nawet nie wiesz od czego zaczac, to zacznij od podstaw php chcesz robic shutboxa na plikach? poznaj funkcje: file_get_contents" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual file_put_contents" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual Ten post edytował my salsa 22.09.2007, 18:40:46 -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:22 |