![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 1 Dołączył: 4.05.2008 Skąd: lubartów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
mam taki problem jak zrobic w php albo w innym jezyku programowania automatyczne zakładanie aliasów chodzi o to ze, goscio wypełnia formularz i wpisuje np : bodzio ... i odrazu ma alias np: bodzio.fgw.pl da się cos takiego zrobic w php ![]() z góry dziekuje za odp. -------------------- Szukam pracy ;p , budowlanka, kierowca, lubelskie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 25 Dołączył: 4.07.2007 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj o Wildcard w DNS'ach
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 1 Dołączył: 4.05.2008 Skąd: lubartów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nom poczytałem troche .. Na pewnym forum znalazłem zebym napisał do goscia z hostingu i by mi ustawił wilcard na domene
![]() a skryptu jeszcze nie mam musze bardziej się zagłębic ![]() jak ktoś wie gdzie moge taki skrypt znalesc albo ma jakos dokumentacje to bym bardzo był wdzieczny -------------------- Szukam pracy ;p , budowlanka, kierowca, lubelskie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dzieki, wszystko działa juz
Ten post edytował moree 19.05.2008, 05:53:18 -------------------- Szukam pracy ;p , budowlanka, kierowca, lubelskie
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:01 |