![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 1 Dołączył: 23.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam taki można powiedzieć trywialny problem. stworzyłem stronkę internetową opartą na MVC (wielkosc projektu tego nie wymagała ale zrobilem to edukacyjnie). ilość skryptów jquery nie jest specjalnie duża - powiedzmy średnio 50linijek na podstronę - nie ma funkcji ajax. (pisze to wszystko bo nie wiem co może mieć znaczenie) stronkap o wrzuceniu na serwer sie zacina wolno chodzi (np. funkcja jquery.hover "nie nadąża" najeżdżam kursorem i widać opóxnienie w podswietleniu buttona) pytanie: gdzie jest problem? mój komputer serwer?! serwer testowy to najtańszy serwer komercyjny na webd. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 450 Pomógł: 135 Dołączył: 18.11.2010 Skąd: Wschowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witaj.
To jakbyś zadzwonił do lekarza i powiedział "Panie doktorze boli mnie brzuch. Co mi jest?". Podaj kod albo adres strony bo ilość kodu nic nie znaczy. Można zawiesić przeglądarkę jedną linijką w JS. Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 07:30 |