![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 7 Dołączył: 22.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam kolejny problem ;/ Zrobiłem takie wczytywanie paneli i natrafiłem na problem w którym mogę załadować tylko pierwszy panel...
Skrypt "pobiera" dwa panele z czego ładuje plik tylko pierwszego Zapytanie jest dobre bo pobiera to co chce (sprawdziłem) Pliki które mają być załączone istnieją |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
A skad wiesz ze nie pobiera tego drugiego?
Czy w tym drugim masz kod: echo 'Juhu, jestem drugi '; i ty tego napisu nie widzisz? Kod co podales jest prawidlowy. Jesli zapytanie zwraca ci dwa rekordy to te dwa include się wykonają. Byc moze kody w include masz takie ze jeden nadpisuje drugi lub cos podobnego. Wrozek nie ma ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 7 Dołączył: 22.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli w pierwszym panelu w include dam np
To działa tak jak powinno czyli masz rację że kod w include coś psuje ale niestety nie wiem która część tego kodu to robi...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 203 Pomógł: 55 Dołączył: 23.11.2008 Skąd: UKF Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W linii 15 masz:
Po prostu nadpisujesz zmienną $r i dlatego nie wczytuje Tobie drugiego panelu. -------------------- Pomagam jeśli mam czas oraz jak się na tym znam :D
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:15 |