![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 15.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No siema ponownie..
Mam taki plik: index.php
Index.php
I wyświetla mi właściwą treść na samej górze strony. A chciałbym by wyświetlało tam gdzie ja go ustawię. I nie wiem jak przerobić te includy bym mógł zrobić tak jak to chce. Pomoże ktoś? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj zastosować jakieś dodatkowe tagi HTML tak jak to pokazano TUTAJ
-------------------- Trzymaj się ciepło to Ci nie będzie zimno.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 1 Dołączył: 26.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wstaw ten kod w blok <div></div> i ustaw sobie gdzie chcesz.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 15.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no tak lecz ja robię stronę z małym skryptem na szablony..
Czyli jak mam w tablicy $pagess to wyświetlam to w szablonie tak: {$tresc$} I ładnie działa zwykły text. Ale jeśli chce zrobić to co opisałem w 1 pośćie, to zamiast w właściwym miejscu, to wyświetla na samej górze strony. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najpierw ciągnąłeś wątek tutaj: http://forum.php.pl/index.php?showtopic=121508&hl=
Później w ramach "znajdę inne rozwiązanie" http://forum.webhelp.pl/viewtopic.php?t=214728 Teraz w ramach "temat do zamknięcia" robizs kolejny wątek (w dodatku drugi o tym samym na jednym forum)? |
|
|
![]()
|
|
No tak ale bardzo tego potrzebuje. Tego jedynego skryptu.
Proszę o pomoc! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
hihi, spodobal mi się ten tekst:
"znajdę inne rozwiązanie" a ten donos na crozina to juz wogole cacy... No ale dzieki tepu raportowi, który sam jozek zlozyles, moge ci poinformować, ze crossposting na forum jest zabroniony @Crozin a ty chlopie raportuj... nie czekaj az inni zraportują za ciebie na ciebie ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 05:34 |